Change Color Here
Important: This website is purely for demonstration purposes and all the contents are fictional and are designed to showcase a live shopping site. All images are copyrighted to their respective owners.

DROPSHIP PROGRAM

PEMBUKAAN & PENGAMBILAN AGEN DROPSHIP TAHUN 2017 

Terima kasih kerana berminat untuk tahu lebih lanjuta berkeaan sistem dropship di NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

Untuk maklumat yang lebih lanjut bole baca butiran-bitiran lengkap di bawah ye :)

 

DROP SHIP NORZIBEAUTILICIOUS HOUSE

TERMA & SYARAT

 

Assalamualaikum WBT & salam sejahtera kepada pelanggan-pelanggan dan mereka yang berminat untuk menjadi agen dropship NORZI.

Kami dengan berbesar hati telah membuka semula pendafatarn agen dropship kami pada 2017 ini setelah melakukan berberapa kemaskini data agen dan sistem kami. Buat pengetahuan bakal-bakal agen semua, kami telah beroperasi sejak 2009, dan menjalankan perniagaan melalui 100% ONLINE sahaja. Oleh itu, sudah pastinya setiap agen kami akan berurusan dengan kami secara ONLINE juga.

 

Website Norzi:  https://www.norzibeautilicioushouse.com.my/

FB Norzi:  https://www.facebook.com/Norzi-Beautilicious-House-132185920174041/

Whatsapp Norzi: 019-3177872

 

Berikut merupakan berberapa maklumat penting dan SOP kami dalam berususan dengan agen-agen kami.

 

BAYARANYA, sistem dropship online kami merupakan sistem  berbayar, iaitu agen-agen kami merupaka agen berbayar, dan bayaran yang dikenakan adalah:

RM30 SEKALI SEUMUR HIDUP sahaja dan tidak dikembalikan semula (non-refundable).

** KOS di atas adalah lebih kepada kos yang kami kenakan berkaitan kerja-kerja penyelenggaraan website, gambar dan sebagainya.

Bayaran hanya dibuat kepada akaun syarikat kami

NBH TREND & TRADING SDN. BHD.  ACC. NO:562441612358 (MAYBANK)

NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE ACC. NO:8600713069(CIMB)

 

SEBARANG PERTANYAAN sebelum bersetuju untuk menjadi agen, bakal-bakal agen boleh lah membuat pertanyaan melalui whatsapp atau email kepada kami :

Whatsapp 019-3177872

atau

Email: norzibeautilicioushouse@gmail.com

 

SISTEM DROPSHIP KAMI. Bagi memudahkan bakal-bakal agen kami memahami  proses SOP kami, sila rujuk penerangan di bawah.

1.Pendaftaran Sebagai Agen Berbayar.

Setelah membaca terma dan syarat sistem droship kami, bakal-bakal agen bolehlah mendaftar dahulu sebagai pelanggan biasa di link di bawah, semua agen kami wajib mendaftar di dalam sistem kami bagi memudahkan mereka mendapatkan maklumat terkini stok kami serta harga-harga yang ditawarkan kepada agen (harga agen adalah berbeza daripada harga pelanggan yang biasanya tertera dalam website kami), diskaun bagi agen adalah dari 5% hingga ke 20%.

Sila mendaftar di link di bawah:

https://www.norzibeautilicioushouse.com.my/register

 

2. BAYARAN Sebagai Agen.

Setelah bersetuju dengan terma dan syarat yang dinyatakan, bayaran RM30 boleh dibuat kepada akaun syarikat kami seperti di bawah:

 

NBH TREND & TRADING SDN. BHD.  ACC. NO:562441612358 (MAYBANK)

NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE ACC. NO:8600713069(CIMB)

 

Dan emailkan terus maklumat bayaran sebagai agen ke: norzibeautilicioushouse@gmail.com sebagai makluman, beserta butiran bayaran.

Staf bertugas kami akan terus mengaktifkan akaun anda (yang telah mendaftar tadi) sebagai AKAUN AGEN DROPSHIP, secara automatik, selepas kami maklumkan, apabila anda re-login semula kedalam akaun anda, harga-harga diskaun bagi agen akan dapat dilihat.

RE-LOGIN link:

 

https://www.norzibeautilicioushouse.com.my/login

 

Kami akan emailkan kepada agen-agen yang telah membuat bayaran NO. AGEN sebagai rekod.

 

 3. PROSES PENGIKLANAN/PEMASARAN, JUAL-BELI, PEMBAYARAN & PENGHANTARAN

Agen-agen sentiasa boleh mendapatkan MAKLUMAT TERKINI berkaitan stok, harga,saiz, gambar-gambar daripada website,blog, & FB NORZI. Gambar-gambar untuk tujuan pemasaran boleh di ambil daripada sumber-sumber yang disebutkan.

Agen-agen membuat PEMASARAN di media-media pemasaran masing-masing, harga bersih terpulang kepada agen untuk menetapkannya dan pihak NORZI tidak akan terlibat langsung dengan pelanggan-pelanggan agen.

Adalah kemestian bagi pihak agen untuk mendapatkan maklumat stok terkini daripada NORZI samada melalui whatsapp atau pun semakan stok di website sebelum menjual kepada pelanggan mereka, bagi mengelakkan permasalahan, selepas mendapat bayaran daripada pelanggan mereka, pihak agen hanya perlu membuat TEMPAHAN DAN BAYARAN kepada NORZI dan memaklumkan kepada pihak kami melalui sistem atau whatsapp beserta butiran berkaitan tempahan, dan juga butiran alamat pelanggan.

Setelah butiran & bayaran diterima daripada agen, pihak NORZI akan menuruskan pengeposan melalui POSALJU kepada pelanggan-pelanggan agen dropship kami. Masa penghantaran adalah keesokan hari selepas penerimaan bayaran & butiran pelanggan. Maklumat di bungkusan poslaju adalah seperti berikut:

 

PENGIRIM: BUTIRAN AGEN DROPSHIP

PENERIMA: BUTIRAN PELANGGAN AGEN DROPSHIP

 

No. Tracking Poslaju akan dibekalkan kepada agen dropship sejurus selepas penghantaran dibuat.

Selepas selesainya transaksi jualan, sebarang PEMULANGAN/PENGGANTIAN/PEMULANGAN WANG

hanya boleh dilakukan sekiranya barang yang dipesan TERSALAH HANTAR, ROSAK, SALAH SAIZ. Sebarang penukaran atau gantian disebabkan TERSILAP SAIZ, TIDAK MINAT, dan yang serupa dengannya adalah TIDAK DILAYAN

 

 

 

 


 

SELAMAT MAJU JAYA DARI NORZI

 

www.norzibeautilicioushouse.com.my